El-Max

El-Max Nutrunner 1,5

Det är lätt att förstå att EL-MAX mutterdragare blivit en uppskattad hjälpreda i många av Europas däckverkstäder.

Den gör det ansträngande arbete som förknippas med tyngre fordonshjul så mycket lättare, tystare och enklare. De som ännu inte upptäckt att det i själva verket kan vara bekvämt och okomplicerat att lossa de mest fastrostade hjulmuttrar, har inte prövat EL-MAX Nutrunner.

Med tyst och säker eldrift i en genomtänkt konstruktion, är det en maskin för överlägsen funktion och användarvänlighet.

Det finns inte en mutter som lämnas orörd, och inte en användare som vill byta sin EL-MAX Nutrunner mot något annat.

En maskinoperatörs dröm?

EL-MAX förenar en bekväm arbetsställning med den råa styrkan. Alla moment kontrolleras i ledig arbetshöjd utan vibrationer, vilket gör EL-MAX till det naturliga valet för en god arbetsmiljö.

EL-MAX mutterdragare bygger på väl beprövad teknik. I grunden är det samma principer som då den första modellen såg dagens ljus på 1950-talet. Det är en mekanik som inte bara bevisat sin slagkraft och ändamålsenlighet. Även ekonomiskt har EL-MAX visat sig ha en svårslagen livslängd, eftersom den närmast outslitligt snurrar vidare från år till år. Med idel nöjda användare.

Detta är ett par av skälen som gjort EL-MAX Nutrunner till något av en användares dröm och ett naturligt val i varje verkstad.

Kvalitet

El-Max har alltid varit känt för sin utomordentligt goda kvalitet. Kvalitet är en av hörnpelarna i vår strävan efter att alltid ha idel nöjda kunder. Hela maskinen tillverkas och monteras i vår fabrik i Göteborg. Varje led i processen kontrolleras noga av våra specialiserade medarbetare som är väl medvetna om de krav som ställs på oss på El-Max så att kvaliteten är den som ni användare har rätt att ställa på er El-Max Nutrunner. Varje enskild maskin testas och provkörs noggrant innan den är klar att lämna fabriken.

Service

En annan av våra hörnpelare är service. Om ni motförmodan skulle ha något problem med er El-Max så bistår vi er alltid med god service då  ni kontaktar oss. Vare sig det gäller reservdelar, råd eller tipps så hjälper vi er alltid att lösa situationen. För att garantera detta har vi  reservdelar till samtliga modeller av El-Max Mutterdragare som producerats sedan 1967 i lager.

Ekonomi

Att investera i en El-Max hjulmutterdragare är och har alltid varit en mycket god affär. Med en         El-Max Nutrunner 1,5 i däckverkstan, bussgaraget eller på åkeriet så har ni en tillförlitlig och kvalitativt mycket bra maskin som håller i många år framöver. En stillastående lastbil kostar pengar. När hjulen skall bytas så ska man kunna lita på att de maskiner man behöver inte krånglar. En sådan maskin får ni med El-Max Nutrunner 1,5.

Arbetsmiljö

Operatören av en El-Max Nutrunner 1,5 har en ergonomiskt mycket fördelaktig maskin att arbeta med. Med El-Max Nutrunner 1,5 får du en naturlig arbetsställning, samtidigt som alla tunga moment elimineras.

Genom sin sinnrika hissanordning justeras arbetshöjden med vänsterhanden medan den andra handen styr verktygsoperationen. Detta gör att operatören kan prestera maximalt med minimal fysisk belastning.  El-Max Nutrunner 1,5 är dessutom både tyst och ger ifrån sig minimalt med vibrationer. Både bullernivån och vibrationsnivån ligger långt under sina respektive gränsvärden. Fördelarna utifrån arbetsmiljö gentemot en handhållen luftdriven muttermaskin är således mycket stor.

Krafthylsor

Till er El-Max Nutrunner tillhandahåller vi krafthylsor av absolut högsta kvalitet. Är hylsan märkt med El-Max så är det en mycket tålig och tillförlitlig svensktillverkad krafthylsa av höghållfast fjäderstål. En universalkoppling  på El-Max Nutrunner 1,5  gör att det alltid finns ett verktyg för varje jobb. Våra krafthylsor finns med sexkantgrepp som standard för alla dimensioner från 17 till 46 mm samt med fyrkantgrepp i 17 och 20,6 mm. För andra ändamål kan specialhylsor beställas.